hajszálra az élő show-tól

2019.11.09. 11:46

X-faktorban a debreceni születésű rapper

Szakítás ihlette Markovics Kristóf első dalszövegét.

Fotó: rtl.hu

Markovics Kristóf az X-faktor tehetségkutató műsorban egészen a mentorházig menetelt. A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium tizenkettedikes diákja végig nagy kedvence volt a zsűrinek, s bár a táborban leblokkolt, így nem sikerült túl jól a produkciója, a mentorok bizalmat szavaztak neki, s lehetőséget kapott a székes feladatra, amit aztán sikerrel teljesített is.

Szilágyi-Pap Tímea, a tehetséges rapper testvére lapunknak elmondta, Kristóf egy éve kezdett el szövegeket írni, amiket felmondott alapra, majd elküldte az ismerősei­nek. Ők persze az első perctől kezdve biztatják. – Saját elhatározásból jelentkezett a műsorba, szerette volna megmutatni a szövegeit, és visszajelzést szeretett volna kapni szakmabeliektől, hogy jó úton jár-e. Az, hogy elnyerte ByeAlex tetszését és, hogy saját dallal juthatott be a mentorházba, még most is felfoghatatlan számára – fogalmazott az érettségi előtt álló fiú nővére, aki azt is elárulta, Kristóf nemcsak kiválóan rappel, hanem nagyon jó tanuló is, hiszen az iskolai évek alatt szinte végig kitűnő volt, s megkapta a Magyarország jó tanulója és jó sportolója miniszteri oklevelet is.

Kristóf első szövegeit barátnőjével való szakítása ihlette. – Egyszer ültem a fürdőkádban és elkezdtem freestyle-ozni. Jöttek a rímpárok, amiket aztán papírra vetettem. A csalódottságomat próbáltam rávetíteni a mai társadalomra/lányokra, amiből végül megszületett a legelső dalszövegem – idézte fel a X-faktor egyik adásában.

A fiúk csapatában a legjobb hat közé jutott Kristófot már csak egy hajszál választja el az élő show-tól. Szurkoljunk hát neki a hétvégén, hogy ByeAlex a három tehetség egyikeként őt válassza!

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában