moziajánló

2019.10.03. 16:38

Egy színész teljes átalakulása

Mozikban a Joker, de azért más is kapott helyet a heti premierfelhozatalban.

Fotó: IMDb

Öt filmmel frissül a hazai filmszínházak kínálata október első hetében. Ezek közül hármat a cívisvárosban is vetítenek; az ősz legjobban várt képregényfilmje, egy három ország koprodukciójában készült dráma és egy hazai animációs darab is tiszteletét teszi a debreceni vásznakon, egy német sorozatgyilkosról szóló történetet (Az Arany Kesztyű), valamint egy Nádas Péter írót középpontba állító dokumentumfilmet (Természetes ellenfény) viszont nélkülöznünk kell. Lássuk, ezúttal miből válogathatunk.

Joker

Arany Oroszlán-díj Velencéből, Joaquin Phoenix magával ragadó metamorfózisa, jó kritikai- és közönségvisszhang: a főleg vígjátékairól ismert Todd Phillips Jokere rengeteg pozitív előjellel érkezik meg az itthoni mozikba. Vajon beváltja a hozzá fűzött reményeket, és új lökést ad a DC döcögő képregényfilm-univerzumának? Idővel kiderül.

A fénykép

Német-indiai-amerikai romantikus dráma egy utcai fényképész és gazdag családból származó lány kapcsolatáról. Az Ezerízű szerelem című filmet is jegyző Ritesh Batra legújabb rendezése.

Mi újság, kuflik?

Moziban folytatódik az Egy kupac kufli című 2017-es, több epizódból összegyúrt tévéfilm: az Elhagyatott Rét lakóinak új kalandja a Kópé és a múlt héten bemutatott Playmobil-film mellett lehet jó alternatíva a legkisebbek számára.

Teljes lista a Debrecenben futó filmekről

A fénykép

A létezés eufóriája

A Wall Street pillangói

Ad Astra – Út a csillagokba

Az – Második fejezet

Downton Abbey

Joker

Jó srácok

Kópé

Mi újság, kuflik?

Playmobil: A film

Rambo V. – Utolsó vér

Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása

Volt egyszer egy… Hollywood

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában