olvasói levél

2019.10.08. 11:57

A Csapókertben szomszédoltunk

Immár 15 éve, hogy a Csapókerti Közösségi Házban kora ősszel megrendezik a Szomszédsági napokat.

Fotó: olvasói fotó

A Csapókerti Közművelődési Egyesület Matkó Mária elnök asszony irányításával, és a Csapókerti Kertbarát Kör dr. Sápi Levente elnök vezetésével lázasan készülődött erre a kiváló alkalomra. Elkészült egy fotókból álló kiállítás, amiben bemutatjuk az elmúlt esztendő kirándulásait, történéseit, valamint a kertbarátok a kiskertjükben megtermelt zöldségekből, gyümölcsökből szintén kiállítást rendeztek be.

Közben elkezdődött a főzés is. Két bográcsban Hajdu András főzött slambucot és pörköltöt. Jó nagy adag készült mindkét ételből, de az utolsó szemig el is fogyott mind, közben az utcán felállított színpadon folyamatosan felléptek a táncosok, énekesek.

Egyszer csak vendégeink érkeztek: dr. Papp László polgármester, Tasó László ország­gyűlési képviselő, valamint Szilágyi Edina önkormányzati képviselőjelölt. Egyesületünk nagy szeretettel fogadta őket, jó vendégként nem érkeztek üres kézzel, jóféle itókát és finom házi pogácsát hoztak nekünk, és azt az ígéretet, hogy jövőre elkezdődik a közösségi házunk felújítása.

Este utcabálon vezettük le a főzés utáni fáradtságot. Boldogan fedeztünk fel tánc közben ismerős arcokat, barátokat, környékbelieket körünkben.

Hajdu-Horváth Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában