színházfejlesztés

2019.09.25. 14:00

Megújul a színházterem, készülnek az évadra Hajdúböszörményben

A hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház színházterme évtizedek óta ad otthont színi előadásoknak.

A 2019/2020-as színházi évad kapcsán tartott sajtótájékoztatón az éppen zajló felújítási munkálatokról is szó esett. Dr. Szarvas-Szabó Katalin ügyvezető elmondása szerint az egyik fő cél a korszerű körülmények biztosítása a nézőközönség számára, ennek eleme például a ruhatár létesítése.

Varjasi Gergely ügyvezető-helyettes komoly színháztechnikai fejlesztésekről beszélt, amelyeknek köszönhetően a hajdúböszörményi színházterem alkalmassá válik olyan nagyobb színházak, társulatok fogadására, mint a József Attila Színház. Az új évadra elkészült Sillye-bérlet öt darabot foglal magába, de bérleten kívüli előadásokra is számíthatnak a színházat kedvelők, s a megújult terem különböző koncerteknek is helyet ad majd. Az első előadás várhatóan november 12-én lesz.

Debreczeni Réka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában