Rocksuli

2019.08.30. 11:41

Robert De Nirónál is tanult már az új tanár

Perjés Péterről sokan nem tudják, hogy nem csak a rockszínpad csínját-bínját ismeri.

Fotó: Molnár Péter

Indul az új tanév a Rocksuliban, amely ettől az évtől Perjés Péter énekes, producer vezetésével elindítja a RockSzínház tagozatot is. A tagozat igazgatóját a Napló arról kérdezte, melyek voltak élete legfontosabb szakmai mérföldkövei.

– Már óvodás koromban verset mondtam, majd az Alföld Gyermekszínpadhoz kerültem. A fiatalkori sportnak köszönhetően felkértek az Unió Mozgásszínház egyik főszerepére, ekkor kezdett el igazán érdekelni a színház – emlékszik vissza Perjés, aki több rockzenekar, köztük az August Förster frontembereként az előadóművészetben is rutint szerzett, majd Gór Nagy Mária színitanodájába nyert felvételt.

– Innen három hónap elteltével a Csokonai Színházba elszólított a sors, mivel Pinczés István megkért, hogy a Sztárcsinálókban játsszam el Jézus szerepét – mondja. – 2003-ban New Yorkba mentem, ahol Robert de Niro filmiskoláját végeztem el, majd megírtam első musicalem, a Casanovát, melynek egyben producere is vagyok. Célom, hogy az eddig megszerzett tudást átadjam a RockSzínházba jelentkezőknek, hiszen később nemcsak zenészként, hanem a nagybetűs életben is hasznát veszik mindannak, amit itt a meghívott művészpedagógusok segítségével átadunk nekik. Szeretettel várjuk a jelentkezőket korhatár és felvételi nélkül nyílt napunkra szeptember 9-én és 10-én, és a beiratkozásra 10-én és 11-én – mondta végezetül Perjés Péter.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában