Eléggé felkapták

2019.07.02. 17:18

A Vekerin forgott Nemazalány új klipje

Úgy tűnik, vonzza a youtubereket a bihari térség.

Fotó: Facebook

Tavaly tavasszal robbant be a köztudatba a két fiatal nyíregyházi lány, Nem­azalány és Lil G, akiknek a legnagyobb videómegosztó portálon Petőfi Sándor című közös daluk közel 25 milliós megtekintést ért el. Mivel a lányok első klipje ekkora sikert aratott, nem álltak le a kitűnő számok gyártásával. Többek között Tamásipusztán a Borostyán Med Hotelben Rajmund Milliomos című dalában is szerephez jutottak, amiben rappeltek és vokalistákként szerepeltek.

A YouTube-on többmilliós megtekintés van a lányok videóin, ám ez mégsem tartotta össze őket, így külön utakon folytatták tovább zenei karrierjüket. A 21 éves Halastyák Fanni (Nemazalány) a közel egy év leforgása alatt adott ki önálló dalokat, de dolgozott együtt már a Jetlaggel, sőt, a 2018-as X-Faktorban is láthattuk a válogatón, ahol bebizonyította, tud énekelni. Most azonban újabb duettpartnerre talált, akivel a Vekeri-tónál forgatták le legújabb klipjüket.

Már felkapták

A pár napja YouTube-ra felkerült #pesnemmájámi című nyári dalban a szegedi Bodó Csengével, művésznevén Change-dzsel énekel együtt. A közös dal a videómegosztó felkapott listáján már a harmadikként szerepel. A Vekeri-tónál forgó klipet több mint kétszázezren látták, s a korábbi nézettségből kiindulva várhatóan meg sem áll a milliós megtekintésig.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában