Vadiúj klip

2019.06.29. 12:15

Tamásipusztán forgatott Kis Grófo

A mulatós sztár új dala már a felkapottak közt szerepel.

Négy hónap után új klippel jelentkezett a mulatós sztár Kis Grófo, azaz Grófo-Kozák László. A hazai „bulibáró” Nyíradony-Tamásipusztán forgatta legújabb szerzeményét, a Borostyán Med Hotelben. Négy nap alatt csaknem 300 ezren nézték meg a klipet, sőt a legnagyobb videómegosztó portálon az első helyig tornázta fel magát a magyar felkapott videók rangsorában. Kis Grófo közreműködött már Pixával, akivel a Bulibáró című slágert írták, s csaknem 26 milliós nézettsége van a videónak, de dolgozott már együtt a rapmágus Missh-sel és a mulatóskirály Jollyval is. A #Csajozási című legújabb dalt Mr. Andreasszal írták közösen.

Sikert sikerre halmoz

A közönségnek máris nagyon tetszik a nóta, záporoznak a hozzászólások a videó alá, valaki például már a nyár slágerének nevezi a legújabb muzsikát, de akad olyan bejegyzés is, amelyben a magyar Luis Fonsinak nevezték a sztár után, aki 6,2 milliárdos nézettséget ért el a tavaly­előtti videójával. Viszont nemcsak a rajongók, hanem a szakma is elismerte korábban Kis Grófo munkásságát, ugyanis 2016-ban Fonogram díjat vehetett át az év hagyományos slágere kategóriában, a Bulibáró című dalért. A Nézését meg a járását című nótája pedig több nyelven is dupla platinalemez lett.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában