időutazás

2019.05.12. 12:11

Veterán járművek Hajdúböszörményben

A hajdúböszörményi Veterán Kulturális Egyesület tizenötödik alkalommal rendezte meg a Veterán Jármű Kiállítást május 11-én.

Fotó: Hajdu Ágnes

Leginkább a környék régi járgányait tették közszemlére, de akadt olyan is, aki Budapestről hozta el gépjárművét. Hozzávetőlegesen hatvan autóval és száz motorkerékpárral találkozhattak a látogatók. Illyés Andrást az egyesület elnökét kérdeztük, milyen különlegességgel készültek idén.

– A Wartburg összes típusa jelen van, többsége ráadásul helyi tulajtól. Továbbá van egy amerikai autómentő teherautó az 1940-es évekből, ami Európában egyedülálló. Rajtuk kívül megtalálhatóak még a régi kelet autói, ilyenek a „kispolszki”, Trabant, Skoda, és a nyugatiak: Chevrolet, Ford és társaik. Mellettük pedig a régi motorok többek közt a Jawa, Pannonia, MZ, Csepel, és Simson.

Látványos időutazásnak lehettek részesei, akik tettek egy kört a város főterén.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában