gyermekszínjátszás

2019.05.24. 11:41

Hajdú-bihari sikerek a WSO-n

Észak- és Kelet-Magyarország legjobb gyermekszínpadai közül a megyénket képviselő mind a négy színpad elnyerte a zsűri különdíjait a XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál területi döntőjén.

Fotó: olvasói felvétel

Észak- és Kelet-Magyarország legjobb gyermekszínpadai közül a megyénket képviselő mind a négy színpad (BolyaiSOKK I., rendező: Deczki Klára; a Katedra Színházi Műhely, rendező: Jószai Zoltán; az Álmosdi Ekhós Rajkók, rendező: Szilasi Zsanett és a DMK Alföld Gyermekszínpada, rendező: Várhidi Attila) elnyerte a zsűri különdíjait azon a XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál területi döntőjén, melyet május 11-én tartottak Kisvárdán.

Az álmosdiakat és az alföldeseket ezen kívül meghívták a XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál szegedi gálájára (döntőjére). Az Alföld Gyermekszínpad díjnyertes produkcióját, Dankó Csaba: Haverkák avagy… című kamaszbohózatát az érdeklődők megtekinthetik Debrecenben is a Kölcsey Központ Gyermeknapi Maratonján május 26-án, vasárnap délután közvetlenül Halász Judit Csiribiri című koncertje után 16 órai kezdettel a Kölcsey Központ Báltermében sok más, ma már legendának számító meseelőadással együtt.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában