ünnepelték az anyukákat

2019.05.07. 14:28

Egy szál tulipánnal kedveskedtek az édesanyáknak

Óvodások köszöntötték anyák napja alkalmából az otthon lakóit.

Fotó: Kiss Dóra

Bensőséges hangulatban telt a kedd délelőtt a DMJV Városi Szociális Szolgálat Szávay Gyula Utcai telephelyén, ekkor került sor ugyanis az intézményben az anyák napi ünnepségre. A lelki jólét ápolása jegyében az itt lakó idős ellátottak és hozzátartozóik közösen élhették át az ünnepi pillanatokat.

– Az anyák napja egy különleges ünnep, hiszen mindenkinek van édesanyja, s mindenkinek vannak olyan kellemes emlékei, amelyek az anya és gyermek kapcsolatát jellemzik. Rengeteg dolguk van az édesanyáknak, ezt Önök is megtapasztalták, de az édesanyák munkája, törődése, szeretete ott van a gyermekeiben, az unokáiban, bennük tovább él – idézte fel az anyai lét szépségeit Nagy Lajosné intézményvezető helyettes köszöntő gondolataiban.

Az ünnepségen Áchim András Utcai Óvoda gyermekcsoportja adott műsort, mellyel mosolyt csaltak az arcokra, s könnyeket a szemekbe, majd a gyerekek egy-egy kézzel készített virágot adtak át az intézmény ellátottainak és dolgozóinak.

- Kiss Dóra -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában