Közbeszerzés

2024.03.09. 08:09

Multifunkciós sportpálya épül Pocsajban

Háromféle csapatsportra is alkalmas lesz a létesítmény.

Haon.hu

Modern pályával gazdagodik majd Pocsaj is

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Multifunkcionális rekortán sportpályát épít a Magyar Labdarúgó Szövetség Pocsajban, zöldmezős beruházási helyszínen közel 80 millió forintért. A március 4-i Közbeszerzési Értesítőben az áll, hogy az új pálya a Nagy út 51. szám alatt lesz, 22x42 méter méretű, azon belül 20x40 méter játéktérrel rendelkezik majd. A hozzátartozó palánk, labdafogóháló és 4 oszlopos pályavilágítás kialakítása is a kivitelező feladata.

Mint írják, a multifunckciós rekortán pálya célja a sporttelepet látogató sportolók számára olyan futball és kosárlabdapálya megvalósítása, amely korszerű építészeti megoldások alkalmazásával a jelenkor igényeinek megfelel, valamint ezen megoldások segítségével a pálya hosszútávú fenntartási és üzemeltetési költségeinek alacsony szinten tartását elősegíti. 

A sportburkolatra kézilabda, kosárlabda és labdarúgó vonalazást is festenek majd. Két kézilabda kaput, négy kosárlabda palánkot és 4 mini focikaput telepítenek. A pályát 122 méternyi focipalánk, 128 méter labdafogó háló és 226 négyzetméter viacolor térburkolat veszi körbe.
A munkára 4 ajánlat érkezett, a nyertes egy debreceni cég lett 76 millió 678 ezer forintos pályázatával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában