Új játék

2024.03.12. 11:49

Különleges társasjátékot kaptak a nyíradonyi diákok

Dandé Melinda

Keszthely Gyula (középen), Varga Zsuzsa támogató és Kiss-Szilágyi Tünde, az intézmény igazgató-helyettese (a társasjátékkal)

Forrás: Dandé Melinda

Logisztikai társasjátékot kaptak a nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak. Az új játékot – amely a logisztika alapjaival ismerteti meg az iskola kadét- és közszolgálati technikus tanulóit –, a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület elnöke, Dr. Keszthelyi Gyula adta át az intézménynek.

Forrás: Dandé Melinda

A PROFI-T-ABILITY elnevezésű társasjáték Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának néhány elhivatott és lelkes tagja hozott létre. A beszerzését a Honvédelmi Sportszövetség támogatta, melynek tanácsadója, Bozó Tibor altábornagy is részt vett az átadáson. A társasjáték regionális megmérettetését Nyíradonyban tartják majd ősszel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában