Elindult a folyamat

2024.02.01. 11:03

Gyors beavatkozásra van szükség a 42-es főúton, Püspökladányban

Püspökladány, Báránd, Földes vonatkozásában szakaszos felújításra lesz lehetőség,

Haon.hu

Püspökladányban a csatornafedlapok állapota miatt több helyen sávlezárás van

Forrás: Napló-archív

A 42-es főút túlterheltsége, állapota sok gondot okoz a közlekedőknek. Az előző év végén az illetékes minisztériumban ismételten előadtuk panaszainkat. A mai napon Püspökladányban folytattuk az egyeztetéseket – osztotta meg közösségi oldalán Bodó Sándor, a térség országgyűlési képviselője január 31-én, szerdán. Püspökladány, Báránd, Földes vonatkozásában szakaszos felújításra lesz lehetőség, ahogy ezt az előző év végén is tapasztalható volt két település között. Erre a munkára nyújtották be a települések forrásigényeiket.

Gyors beavatkozásra van szükség Püspökladány belterületi szakaszon, ahol a csatornafedlapok állapota miatt több helyen sávlezárás van. 

Itt március végére van ígéret javítási munkára, amely a legsürgetőbb problémákat orvosolja. Szakmai anyagot állítottunk össze a fedlapok okozta hibák teljeskörű orvoslására is, kérve a minisztérium támogatását

– tájékoztatott a honatya.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában