TOP Plusz

2024.02.14. 09:33

Számos fejlesztés előtt áll Nádudvar

Haon.hu

A Vármegyeházán egyeztettek a nádudvari polgármesterrel

Forrás: Facebook / Pajna Zoltán

Maczik Erikát, Nádudvar polgármesterét fogadta Pajna Zoltán hétfőn a debreceni Vármegyeházán. A Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke Facebook-bejegyzésében kiemelte, egykori munkatársának az előző időszak Terület- és Településfejlesztési Operatív Program vármegyei fejlesztéseinek tervezésében jelentős szerepe volt, így polgármesterként is települése fejlődésére törekszik.

Az elnök a posztja alapján találkozón a 2024-re vonatkozó feladatokat tekintették át, mivel Nádudvar TOP Plusz támogatásban is bővelkedik. 

Mint írja, várhatóan megvalósul a szociális szolgáltató központ bővítése, korszerűsítése, a Fő úti orvosi rendelő bővítése, modernizálása. Ezen felül hét utcát leaszfaltoznak, átalakítják és felújítják a Vadvirág Óvodát, de szerepel a tervez közt a Jókai4 Sportcentrum funkcióbővítése, valamint közterületek megújítása, okos eszközök telepítése, parkolók kialakítása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában