Micsoda fogás!

2024.01.08. 21:13

Halakat rejtett a horgász autójának motortere, a Keleti-főcsatornánál fogták el

Haon.hu

Forrás: Hajdú-Horgász Debrecen

A Hajdú-Bihar Vármegyei Horgász Szervezetek Szövetségének halőrei január 6-án sötétedéskor megállítottak egy járművet, ami az Ős-Kösélyről érkezett dűlőúton a Keleti-főcsatorna hídjához, kivilágítatlanul – számolt be a Hajdú-Horgász Debrecen Facebook-csoport.

Mint írják, az igazoltatás során a férfi elmondta, hogy az Ős-Kösélyen horgászott, rendelkezik állami jeggyel és a Keleti-főcsatornára területi engedéllyel is, és csupán sporthorgászati céllal volt a csatornán. „Az autó fülkéje és csomagtere horgászfelszereléseket és szabályosan szállított csalihalat tartalmazott, de itt még nem ért véget az ellenőrzés. Megérzésre kinyittatták a motortért is, ami két darab csukát és két darab már tisztított csuka törzset rejtett. A férfi eltiltásra és halvédelmi bírságra számíthat, melyről döntést az illetékes halgazdálkodási hatóság fog hozni” – írják a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában