Istentisztelet

2024.01.03. 10:17

Eskütétel és istentisztelet az év első napján Körösszegapátiban

Vmirjáncki József

Forrás: VJ

A körösszegapáti református templomban az újév első napján tartott istentiszteleten Szabóné Kurucz Tímea lelkész számolt be a gyülekezet elmúlt évéről, majd sor került a megválasztott presbiterek ünnepélyes eskütételére.  

Szabóné Kurucz Tímea prédikációjában többek között elmondta, a gyülekezet közösségét számos esemény, közös program erősítette az elmúlt esztendőben, s a 2023-as év egyházi eseményeiről sok fotó is készült, melyek az imatermük falát díszítik.

Forrás: VJ 

A január 1-i ünnepségen tette le esküjét Pintye Sándor gondnok, valamint Kőhegyi Józsefné, Puskár Vince, Bak Gergely, Pintye Józsefné, Pántya Péterné, Szabó Mihály és Szűcs Imréné presbiterek, továbbá Porkoláb Brigitta és Bertalan Zoltánné pótpresbiterek. Az esküt tett presbiterek bibliát és emléklapot kaptak. Külön köszöntötték Árgyelán Györgynét és Pénzes Jenőnét, akik az elmúlt hat évben voltak presbiterek.

Forrás: VJ 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában