Program

2023.12.14. 08:34

Megvannak a „Túrázz Hajdú-Biharban” nyertesei

Haon.hu

Pajna Zoltán, Zajácz György III. hely.; Tapoti Krisztina I.hely.; Bóka Csaba II. hely

Forrás: hbmo.hu

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata partnerként vett részt az Interreg Europe Program és a magyar állam társfinanszírozásában megvalósuló OUR WAY (A természeti és kulturális örökség megőrzése és népszerűsítése zöldutak segítségével című) projektben – írja az önkormányzat közlésében. Az ennek keretében elkészült Megyei Cselekvési terv egyik eleme a „Túrázz Hajdú-Biharban!” program.

A programot a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata 2022. év végén hirdette meg a vármegye természeti és kulturális értékeinek megismertetése céljából. A résztvevőknek a vármegye önkormányzata honlapjáról le kellett tölteniük Hajdú-Bihar Zöld Útlevelét, és a program időtartama alatt be kellett járniuk az Alföldi Kéktúra vármegyei szakaszát. Ezt az Alföldi Kéktúra pecsétjeivel kellett igazolniuk a zöld útlevélen, melyet november 30-ig kellett elküldeniük a vármegye önkormányzatához.

A hiánytalan bélyegzőkkel ellátott dokumentumot beküldők között egy-egy darab 30 ezer forint, 20 ezer forint, valamint 10 forint értékű Decathlon vásárlási utalványt sorsoltunk ki; a nyereményeket december 13-án személyesen nyújtotta át Pajna Zoltán, a vármegyei közgyűlés elnöke Debrecenben, a Vármegyeházán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában