Jótékonyság

2023.11.13. 10:18

Caramel vendége és támogatója is volt a debreceni alapítvány báljának

Céljuk egy speciális terápiás szoba kialakítása az ellátottak számára

Haon.hu

A székhelyintézmény csoportjának a lufi-tánca

Forrás: az alapítvány archívuma

Nemes célért rendezett jótékonysági bált a Szívünk Hangja a Fogyatékkal Élőkért Alapítvány november 10-én a Régi Posta Étteremben.

– 2019-ben létrejött egy alapítvány annak érdekében, hogy a fogyatékkal élőket segítse, támogassa. A sok év alatt rengeteg tapasztalat, boldog és nehéz pillanatok vannak mögöttünk, de azt gondolom, minden percet megér az, hogy segíthetünk – köszöntötte a bálozókat Balogh Anikó, az alapítvány elnöke.

Balogh Anikó elnök
Balogh Anikó elnök
Forrás: az alapítvány archívuma

– Büszkeséggel tölt el, hogy dolgozóim, Balogh Anikó és Puskás Tímea vezető pedagógus, valamint külsős elnökségi tagként Szegedi Sándor jótékonysági bált rendeztek, mely jó ügyet karol fel és ez nagyon fontos a mai rohanó, nehéz világban – emelte ki köszöntőjében Kiss Zoltán, a Szellőrózsa Integrált Szociális Intézmény vezetője.

A bál főszereplői, akik a megható és színvonalas ünnepi műsort adták az integrált intézmények ellátottai és pedagógusai voltak, mint a Bárándi Frézia Otthon, a Szerepi Napraforgó Támogatott Lakhatási Központ, a Sárrétudvari Boglárka Támogatott Lakhatási Központ és a debreceni székhelyintézmény két csoportja.

– Nagyon sokan támogatták és segítették rendezvényünket, mely nagyon fontos volt ahhoz, hogy ilyen jól és sikeresen megszervezhessük – tudtuk meg Puskás Tímea és Szegedi Sándor alapítványi tagoktól. A bál második felében énekesek szórakoztatták a vendégeket, Dandé Melinda sláger énekekkel, a szicíliai származású Luca Balduccio olasz dalokkal, Mohácsi József pedig – aki az intézmény szociális ápolója – magyar nótákkal.

Az est sztárvendége Caramel volt, aki szintén segítője és támogatója volt a Jótékonysági bálnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában