Tisztújító kongresszus

2023.11.18. 15:44

Újraválasztották Kósa Lajost a Fidesz alelnökének – videóval

„Hajrá, Debrecen! Hajrá, Magyarország!” – üzent Facebook-oldalán az országgyűlési képviselő.

Haon.hu

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke beszédet mond a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A migrációnál nagyobb veszély nem fenyeget bennünket, ez olyan dolog, amit ha egyszer eltévesztünk, nem fogjuk tudni orvosolni. Ha nem védjük meg az országunkat, elveszünk

- mondta Kósa Lajos, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője a Fidesz 30., tisztújító kongresszusán szombaton Budapesten az MTI beszámolója szerint.

Az iszlám radikalizmus miatt teljesen nyilvánvaló, hogy ha Európa nem tud mit kezdeni a migrációval, fel fogja számolni önmagát - jelentette ki a politikus. Hangsúlyozta: védekezni kell, meg kell állítani a migrációt.

Ellenzéki nyilatkozatokat idézett, például, hogy Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője álkérdésnek minősítette a migrációt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök pedig azt mondta, „jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól”. Karácsony Gergely főpolgármester, a „körúti kerékpárkarók koronázatlan királya” pedig úgy vélte, migránstáborokká kellene alakítani a laktanyákat - sorolta.

„Ezt várhatjuk az ellenfeleinktől” - állapította meg Kósa Lajos. Leszögezte: egyetlen olyan politikusra sem szabad szavazni, aki nem jelenti ki a leghatározottabban, hogy „megállítjuk a migrációt, Magyarország a magyaroké!”

A kongresszuson újraválasztották Orbán Viktor miniszterelnököt a Fidesz elnökének, míg a küldöttek alelnöknek Gál Kingát, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot és Kósa Lajost választották meg ismét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában