Közös program

2023.10.01. 17:57

„Gyalogolni jó” névvel szerveztek őszi sétát a létai szőlőskertbe

Turóczi Barnabás

A csoport

Forrás: Tóthfalusiné Bubrik Beáta

Október 1-én immár harmadik éve gyűlt össze a több mint 40 fős kis csapat a vértesi parkolóban, hogy a Magyar Szabadidősport Szövetség Világ Gyalogló (Hó)Nap felhívására együtt gyalogoljanak a 9 kilométeres távon. Idén is minden korosztály képviselte magát a túrán, és a helybeliek mellett Debrecenből is érkezett egy család.

A kissé borongós, enyhén szeles reggelen kelt útra a jó hangulatú társaság, és a települést elhagyva megcsodálták a létavértesi szőlőskert őszi színkavalkádját.

A túrán résztvevő gyermekek kíváncsian várták a Báb-Kincs-Tárba érkezést, ahol Tündi és Timi óvónénik „A falánk tyúkocska” mesét bábozták el a hallgatóságnak, és közben Tündi néni „hamuba sült” pogácsáját falatozták.

– A Báb-Kincs-Tárból immáron verőfényes napsütésben folytattuk utunkat a kiindulópontig. Mindenki kellemesen elfáradva, élményekkel megtűzdelve, mosolygósan indult haza ebédelni – mondta el érdeklődésünkre Tóthfalusiné Bubrik Beáta szervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában