Közle

2023.09.14. 16:42

Vannak a bunkó debreceni parkolások, és van ez

Garázsnak nézhette az autóbejárót egy hondás az Egyetem sugárúton.

Haon.hu

Vannak a sima nemtörődöm parkolások, amiket mindenki megszokott már, és az esetek többségében már csak legyint rájuk az ember. A szálkából kilógó orr, kanyarban, a megállni tilosnál hagyott verda, esetleg a két helyet foglaló SUV a hipermarketeknél – mindennapos esetek, amik ugyan könnyen elkerülhetőek lennének, de egy kis bosszankodást leszámítva többnyire ártalmatlanok, igazán komoly hátrányt senkinek sem okoznak. Aztán vannak az olyan parkolások, amelyek egy komplett társasház forgalmát akasztják meg hosszabb időre, mint ahogy az történt csütörtökön Debrecenben, az Egyetem sugárút 34. szám udvaránál. Egész pontosan ebben a bejáróban:

Az esetről az egyik helyi Facebook-csoportban jelent meg poszt. 

Nem tudom, hogy mennyiért vetted a jogosítványodat, de amikor behajtottál az Egyetem-sugárút 34 szám udvarába, talán láttad a táblát, hogy csak egyirányú forgalom van. Ahol te ügyesen leparkoltál, az a kijárat

– üzenték az ezüst színű Honda sofőrjének. A bejegyzés szerzője hozzátette: az udvarból nagyjából 2 órán keresztül senki nem tudott kimenni, csak úgy, ha megfordult, és ott ment ki, ahol a bejárat van. Ami viszont szabálytalan, és büntethetnek érte.

parkolás debrecen egyetem sugárút
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

„Gondolom a büntetést fizetted volna” – szúrta oda végezetül a posztoló.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában