Forgalomkorlátozás

2023.08.15. 10:44

Lezártak egy forgalmas csomópontot Debrecenben

Várhatóan szeptember közepéig zajlik a munka a kereszteződésben.

Haon.hu

Óvatosan a közlekedjenek az arra járók!

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Munkálatok miatt le kellett zárni a Szabó Kálmán utca és a Híd utca kereszteződését – hívja fel a figyelmet a Debreceni Vízmű Zrt. keddi közleményében.
Mint írták, a társaság tervezett ivóvízvezeték csomópont felújítási munkát végeztet augusztus 7. óta. A munkaárok megnyitását követően derült ki, hogy a régi, korrodált, acél anyagú vízvezeték és szerelvényei cseréje is szükséges, ezért a beavatkozás mértéke meghaladja a tervezett mértéket, mindkét forgalmi sáv felbontása szükséges.

Emiatt a közlekedési csomópontot augusztus 15-én reggel lezárták. Az ide csatlakozó utcák zsákutcák, a Mikepércsi útról a Szabó Kálmán utcára nem lehet behajtani. A munkálatok befejezési határideje várhatóan 2023. szeptember 15.

A Debreceni Vízmű Zrt. a munkavégzéssel járó esetleges átmeneti vízhiányokért és a szükségszerű forgalom korlátozásáért a lakosság elnézését és megértését kéri.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában