Méltó elismerés

2023.06.17. 10:21

Országos kitüntetést kapott a Vízmű két hajdú-bihari dolgozója

Kutiné Berki Veronika (középen) átveszi az elismerést.

Forrás: Debreceni Vízmű Zrt.

Fotó: Katona László

A Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) a Víziközművek Napja alkalmából Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át a Debreceni Vízmű Zrt. két dolgozója is – adta hírül a szolgáltató.

Mint honlapjukon írják, a számos szakember között Kutiné Berki Veronika ügyfélszolgálat vezető, valamint Papp Ferenc István vízhálózati csoportvezető számára a díjakat Kurdi Viktor, a MaVíz elnöke és Nagy Edit, a MaVíz főtitkára adta át kollégáinknak.

A Debreceni Vízmű Zrt. ügyfélszolgálati iroda vezetője, Kutiné Berki Veronika a víziközmű-szolgáltatás területén több 30 éve végzi példamutató munkáját. Legfőbb vezetői feladata az ügyfélszolgálaton dolgozó munkavállalók feladatainak szervezése, irányítása, a Debreceni Vízmű Zrt. ügyfeleinek kiszolgálása. Papp Ferenc István társaságunk megbecsült munkavállalója, 1989-ben kezdte vízműves pályafutását a Hajdú-Bihari Megyei Önkormányzatok Vízmű Zrt-nél, a társaságnál 2015 áprilisa óta dolgozik; a cég bihartordai csoportját vezeti – írják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában