Hétfőtől csütörtökig

2023.06.04. 12:28

Két hajdú-bihari településen is takarítják az ivóvízhálózatot, erre kérik a lakosságot

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Fotó: Africa Studio

Biharkeresztesen hidraulikus öblítést, Ártándon szivacsos csőtisztítást tervez az ivóvízhálózaton június 5-től 8-ig, előreláthatólag 9 és 14 óra között a Debreceni Vízmű Zrt., közölték honlapjukon. Azt írták, a beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek, és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

Hozzátették: a tisztítással érintett körzetekben esetenként kisebb nyomásingadozás, szakaszos vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat.

Felhasználóikat arra kérik, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek.

Felhívják az érintettek figyelmét, hogy amennyiben a meghirdetett munkálatok során bármilyen, a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, jelezzék a Vízmű munkatársainál az itt található elérhetőségek valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában