Gyermeknap

2023.05.28. 18:19

Voldemort nagyúr is táncra perdült Komádiban

A Közösségi Ház és Városi Könyvtár munkatársai Gyermeknap alkalmából színes programokkal kedveskedtek a családoknak a Hősök terén május 27-én.

A délután egyik legkülönlegesebb programeleme a Cosplay Harry Potter zenés interaktív látványos show műsor volt

A programok délután családi logikai vetélkedővel kezdődtek Komádiban. A rendezvényen folyamatosan várták a gyereket kézműves tevékenységekre, a Biztos Kezdet Gyerekház asztalánál gyöngyfűzésre volt lehetőség, a Komádi Fogyatékosok Otthona dolgozói lufihajtogatással és arcfestéssel várták a gyerekeket, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat óriástársasjátékkal és karkötőkészítéssel kedveskedett. A Barsi Dénes Általános Iskola és a Füstifecske Bölcsőde asztalánál papír játékokat készíthettek kicsik és nagyok is, a Sulyok István Református Általános Iskola asztalánál dekupázs technikával készült képeket vihettek haza az ügyeskezűek. A helyszínen csillámtetoválást is készítettek, a templom mellett pedig ingyenes ugrálóvárak várták a gyerekeket.

Forrás: RR

A színpadon a helyi fellépők tánc és énekprodukcióival, sportbemutatóival kezdődtek a műsorok. A délután egyik legkülönlegesebb programeleme a Cosplay Harry Potter zenés interaktív látványos show műsor volt, mely valósággal elvarázsolta a gyerekeket. 

RR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában