Helyi közélet

2023.03.13. 15:42

Állami kitüntetésben részesült a vármegyei jegyző

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata

Dr. Dobi Csaba március 15-ike alkalmából Magyar Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést vehetett át dr. Pintér Sándor belügyminisztertől és Dukai Miklóstól, a Belügyminisztérium államtitkáráról a közigazgatásban kimagasló színvonalon végzett, példamutató és felelősségteljes szakmai tevékenysége elismeréseként – tudatta portálunkkal Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata.

Dr. Dobi Csaba 2003-ban szerzett jogász szakképesítést a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően egy ügyvédi irodában kezdte pályafutását. 2006 márciusában Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Jogi Osztályán helyezkedett el, 2015 áprilisától pedig Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának jegyzőjeként tevékenykedik. Emellett 2020. év elején a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Jegyzői Kollégiumának vezetőjévé is választották.

Komplex, rendszerszintű gondolkodásmód, hatékonyság- és eredményorientált szemlélet, elkötelezett, precíz munkavégzésre való törekvés jellemzi, mely kompetenciák elsajátítására munkatársait is bátorítja, ösztönzi – olvasható a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában