Útinform

2023.01.12. 16:57

Térképen mutatjuk, hogyan közlekedhetnek az autósok a Rakovszky utca környékén

Várhatóan hetekig új forgalmi rend lesz érvényben.

Forrás: Kiss Annamarie

Csütörtök délelőtt csőtörés miatt beszakadt az útburkolat Debrecenben, a Rakovszky Dániel utcán, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei teljes útzárat vezettek be a főút Benedek tér és Ótemető utca közötti szakaszán.

A közút közleménye szerint a szakemberek folyamatosan dolgoznak a helyreállításon, addig is az autósok megváltozott forgalmi rend szerint közlekedhetnek a térségben.

A helyreállítási munkák alatt a Hajnal utca–Faraktár utca csomópontban a meglévő forgalmi rend a személygépjárművek számára változatlan marad, a tehergépjárművek forgalma azonban az Árpád tér irányába a Faraktár utca (48-as főút), a Hajnal utca (4-es főút) és Kossuth utca (CENTRUM) felől is tiltott. A Benedek tér-Munkácsy utca kereszteződéstől az Árpád tér irányába minden jármű forgalma tilos. Be lehet kanyarodni a Munkácsy utca felé jobbra, illetve a Munkácsy utca irányából a lezárás idejére a balra kikanyarodás a Hajnal utca irányába is megengedett, ahogy a Dobozi utcáról a Hajnal utca irányába is zavartalan marad a forgalom.

Az Árpád téren a Kassai út (4-es főút) irányából a balra kanyarodás, valamint a Nyíl utca (33-as főút) irányából a Rakovszky utca irányába az egyenesen továbbhaladás szintén tiltott. A tehergépjármű forgalom a Kassai út–Nyíl utca viszonylatban közlekedhet. A Csapó utca felől nincs korlátozás, így az Ótemető utcát ebből az irányból tudják megközelíteni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az útzár ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését, valamint az ideiglenes forgalmi rend betartását kéri. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódni az térség aktuális forgalmi helyzetéről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Forrás: Magyar Közút

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában