Olvasói panasz

2023.01.13. 15:01

Erősen billegő csatornafedél keltett riadalmat a debreceni családban

Az észrevételre hamar megérkezett a válasz, amely szerint nemsoká megszűnhet a probléma.

A debreceni Falógernél található aknafedelek annyira billegtek, hogy az édesanya és a gyereke megijedtek, amikor ráléptek

Forrás: Kiss Annamarie

– Billeg a beton csatornafedél két, körülbelül egyszer egy méternyi, egymás melletti területen a debreceni Faraktár és Kolónia utcát elválasztó vasúti sín Kolónia utcai oldalán a felüljáró alatt. A feleségem és a gyerek meg is ijedtek, amikor átléptek rajta. Biztosan más is járt így, csak nem szólt – jelezte szerkesztőségünknek egy Napló-olvasó.

Panaszosunk észrevételét továbbítottuk a debreceni polgármesteri hivatalnak azzal, hogy van-e lehetőség orvosolni a problémát. Az önkormányzat válasza meg is érkezett, az alábbiakban ezt tesszük közzé.

– Az olvasói jelzést követően az érintett aknafedlap állapotát megtekintették Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata munkatársai. Az aknafedlap valóban instabil, azonban nem a város tulajdonában áll. Az önkormányzat munkatársai sávos közúti jelzőtáblával haladéktalanul megjelölték azt a biztonságos közlekedés érdekében, ezzel egyidőben értesítették a távközlési közmű üzemeltetőjét, akik dolgoznak a fedlap helyreállításán

– tartalmazza a polgármesteri hivatal tájékoztatása.

Immár bólyák figyelmeztetik az arra járókat a fedlapok billegésére
Forrás: Napló-archív

HBN
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában