Jótékonyság

2022.11.07. 21:35

Száz darab kézzel készült babasapkát adtak a Debreceni Gyermekklinikának a bagaméri reformátusok

Forrás: Bagaméri Református Egyházközség

Idős kezek munkálkodtak a megszületett gyermekekért a Bagaméri Református Szeretetotthonban a covidjárvány ideje alatt. Mint arra a helyi egyházközség közleménye rámutat, egy Isten adta ötletből indulva, terápiás munkatárs ösztönzésével, intézményi támogatással több mint egy éve elindult a babasapka-kötögetés az intézményben. A cél az volt, hogy eljuttatják őket egy szülészetre, és ott minden újszülöttnek jut majd az egyedi sapkából.

Ezt sok akadályt legyőzve sikerült teljesíteniük,

szeptember 16-án célba ért az elkészült 100 darab sapka a Debreceni Gyermekklinikára, ahol nagy szeretettel fogadták őket.

A sapkákat Vattai Györgyné klinikai vezető ápoló vette át a Bagaméri Református Egyházközség lelkipásztorától, a Szeretetotthon intézményvezetőjétől, terápiás munkatársától és a presbiterektől.

Forrás: Bagaméri Református Egyházközség

A sapkák mellé egy igés kártya is került egy üzenettel a szülőknek: „Bizony, az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom.” /Zsoltárok 127:3/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában