Ingyenes kiállítás

2022.10.09. 11:11

Méltó megemlékezés, bélyegeken át

Különleges bélyegeket tekinthetnek meg az érdeklődők.

Dézsi Zoltán és Botos Lajos bélyegeiből nyílik emlékkiállítás Debrecenben, október 14-én a Malompark Bevásárlóközpont II. épület 1. emeletén. Az esemény szervezői szerint egy családias, de annál színvonalasabb bélyeg-emlékkíállítás lesz, mely egy héten át várja majd az érdeklődőket.

Dézsi Zoltán elnökként évtizedeken át vezette a város elsőszámú bélyeggyűjtő körét, Botos Lajos pedig egy rendkívül sikeres és színes kiállítója volt a hazai filatéliának. A nemrég távozott gyűjtők emlékére és nem utolsó sorban kiállítási anyagaik talán utolsó bemutatására készülnek a tárlattal. A megemlékezést október 14-én pénteken 16 órától tartják, melyet egy rövid tárlatvezetés követ majd. A bemutató olyan témaköröket fog felölelni, mint a madár, Antarktisz, II. Rákóczi Ferenc, Pingvin, Hortobágy és Debrecen, mindez bélyegeken és képeslapokon. Az eseményre néhány emlékkiadással és postai alkalmi bélyegzővel készülnek a szervezők. A belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában