Minden jegy elkelt!

2022.09.14. 10:46

yoUDay 2022: hasznos információk a debreceni stadionshow-ra látogatóknak

Célszerű a tömegközlekedést választani a rendezvény megközelítéséhez.

Forrás: Napló-archív

A Debreceni Egyetem közölte, a 2022-es yoUDay-re minden belépő elfogyott, így 20 ezren ünnepelhetik együtt a 2022/2023-as tanév megnyitását az intézmény egyedülálló Stadion Show-ján – közölték a szervezők. A teltház miatt (figyelembe véve az útlezárásokat is) várhatóan nehezebben lehet majd közlekedni és parkolni, valamint a beléptetés is több időt vesz igénybe.

A rendezvény szervezői azt kérik, mindenki időben induljon el otthonról, és legyen türelemmel a stadionba való bejutást illetően.

A rendezvény megközelítéséhez célszerű tömegközlekedést használni, a DKV a stadionshow-t követően is rendelkezésre áll, ugyanis mentesítő járatokkal készül több útvonalon. Az autóval érkezők az egyetem területén, a Főnix Aréna parkolójában, a Nagyerdei körúton vagy a Nagyerdei Park mélygarázsában parkolhatnak, a stadion parkolója jelenleg nem használható.

A hatodik yoUDay 19:30-kor kezdődik, a stadion kapui 18:30-kor nyitnak. A szervezők felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy időben érkezzenek, és mindenki foglalja el a helyét a műsor megkezdéséig, ugyanis a leglátványosabb programelemek a rendezvény elején várhatók. Az esti hűvösebb időjárásra való tekintettel érdemes réteges öltözettel, pléddel készülni.

A kinyomtatott jegyek érvényesítéséhez az alábbi linken elérhető útmutatót ajánlják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában