Közbeszerzés

2022.07.04. 16:26

Megújul a MÁV-rendelő

Mintegy 500 millió forintból újulhat meg az Erzsébet utcai MÁV-rendelő – derül ki a Közbeszerzési Értesítő július 1-ei számából.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A beruházó Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kht. energetikai fejlesztésének kivitelezője egy hajdúböszörményi cég lesz, mely ötödmagával versenyzett.

A munkálatokat a működő egészségügyi intézményben kell végezni. A felújítás célja a nyílászárók cseréje, homlokzati átszellőztetett hőszigetelés készítése, lapostető szigetelése, belső világítás korszerűsítése, napelemek telepítése a tetőfelületre, meglévő gázkazánok és radiátorok cseréje.

Többek közt 247 darab műanyag és alumínium nyílászáró szerkezetet építenek be, 131 darab lapradiátort helyeznek el és 133 napelemet telepítenek. Elvégzik a lapostető hő- és hangszigetelését, a lefolyó ereszcsatornát bontják és újat szerelnek, az álmennyezeteket helyreállítják. Acéllemezes kondenzációs kazánt helyeznek el és kötnek be, új gázmérő órát szerelnek fel, villámhárító rendszert építenek ki.  

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában