Figyelem!

2022.06.17. 13:40

Fontos változások jönnek a Bethlen utca környékén, térképen mutatjuk, hogy lehet majd közlekedni

Hétfőn kezdődnek a munkálatok.

Forrás: Napló-archív

Folytatódik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beavatkozása, közölte pénteken a debreceni polgármesteri hivatal. A kivitelezés jelenlegi üteméhez kapcsolódóan az Egyetem sugárút és a Honvéd utca csomópontjában közműrekonstrukciós (csapadékvíz, szennyvíz, ivóvíz, jelzőlámpa és közvilágítás) munkákat végeznek majd. 

Ez június 20-án (hétfőn) a reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően kezdődik, és várhatóan július végéig tart.

A kivitelezés ideje alatt a Bethlen utca és a Honvéd utca csomópontjának mindkét Honvéd utcai ágát lezárják. A Bethlen utcáról a Honvéd utcára nem lehet majd bekanyarodni, a csomóponton keresztül csak a Kölcsey Központ és az Egyetem tér irányába, egyenesen engedélyezik a továbbhaladást. 

A Darabos utca Honvéd utca és Thaly Kálmán utca közötti szakaszán az egyirányú forgalmi rend ideiglenesen megfordul: a forgalom a Honvéd utca irányából a Thaly Kálmán utca irányába lesz biztosított. A Thaly Kálmán utca Darabos utca és Bethlen utca közötti szakaszán kétirányú forgalmi rend lesz. 

Forrás: polgármesteri hivatal

Ezzel párhuzamosan, szintén június 20-án (hétfőn) a kivitelezési ütemtervnek megfelelően új forgalmi rendet vezetnek be a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca csomópontjában, illetve a Bethlen utca Hunyadi utca és Mester utca közötti csomópontjában.

A páratlan oldalban a parkolósávok ideiglenes lezárásával megkezdődnek a közműrekonstrukciós munkálatok. Az átmenő forgalom 2x1 forgalmi sávon továbbra is biztosított lesz.

Forrás: polgármesteri hivatal

A sofőröket arra kérik, hogy az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában