Közbeszerzés

2022.04.20. 15:32

Újabb vasúti fejlesztések az új gazdasági övezethez

A debreceni projektre május végéig lehet jelentkezni.

Forrás: Napló-archív

A macsi terminál kiegészítő munkáira, valamint a Debrecen „Fatér kisállomás” egyes elemeinek építésére indított közbeszerzési eljárást a beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az Észak-Nyugati Gazdasági Övezet kialakításával összefüggő vasúti infrastruktúra-fejlesztések 2. ütemének részeként.

A nyertes feladata lesz Macs Ipari Park Terminál területén további szolgáltatási színvonalat, működési hatékonyságot növelő beruházások megvalósítása keretében kamerás biztonsági rendszer telepítése, egy új irodaépület létesítése, beléptető rendszer kiépítése, és a korábbi ütemben megépült tűzivíztározó végleges földmunkáinak kivitelezése, valamint a tározómedence burkolása, annak minden tartozékával együtt. A Debrecen állomás úgynevezett „Külső Fatér” területén egy kisállomás/vágánycsoport létesítését kell elvégezni a szükséges vágányépítési, felsővezetéki és biztosítóberendezési munkákkal együtt, egy új üzemi épületet létesíteni, továbbá a meglévő acél fűtőházi üzemi gyalogos felüljáró szerkezetét a kívánt mértékben átépíteni, valamint a 108-as vonal kétvágányú szakaszát folytatni a kezdőpont felé. Az ajánlatokat május 26-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában