Ifjúsági és sportprogramokra

2022.04.07. 17:14

Három pályázati felhívást is közzétettek Hajdúböszörményben

Helyi szervezetek számára hirdetett pályázati lehetőségeket Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának Népjóléti, Ifjúsági és Sportbizottsága – derül ki a városi hetilap legutóbbi számából. Az elsőre a sport területén működő egyesületek pályázhatnak működési költségeik támogatására. Ennek keret­összege 3 millió forint, a beadási határidő pedig április 14. 
 

A másodikra ifjúsági területen működő egyesületek nyújthatják be kérelmeiket programjaik megvalósításához kiegészítő támogatásra, valamint pályázati önerő képzésére. Ennek keretösszege 2 millió forint, egy szervezet pedig legfeljebb 250 ezer forintot igényelhet. A kérelmek benyújtása folyamatos, minden hónap 5. napjáig, amíg a keretösszeg rendelkezésre áll. 
 

A harmadik felhívásra diáksport-egyesületek pályázhatnak legfeljebb 300 ezer forint értékben. Ennek a keretösszege 1 millió forint, melynek erejéig folyamatosan lehet benyújtani a kérelmeket minden hónap 5. napjáig. A támogatás programszervezésre és pályázati önerő képzéséhez igényelhető. 
 

A pályázatokat kizárólag papíralapon lehet benyújtani. Fontos feltétel, hogy nem pályázhat az a szervezet, amely az önkormányzattól kapott 2021. évi támogatásával határ­időre nem számolt el. A feltételekről és a részletekről a városi hetilapban, valamint a polgármesteri hivatal titkárságán tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

HBN 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában