Fő a biztonság!

2022.04.07. 14:54

Éjjeliőr fog vigyázni a debreceni Sziget-kékre is

A Nagyerdőn összesen 260 ezer négyzetmétert figyelnek a vagyonvédelmi szakemberek.

Forrás: Napló-archív

A helyi Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. és a Zornig Team Biztonsági Szolgáltató Kft. közös konzorciuma lát el vagyonvédelmi tevékenységeket a Nagyerdőn nettó 28,8 millió forintért. Az április 7-i Közbeszerzési Értesítő szerint két személy végez majd – éjjeli munkarendben – járőrszolgálatot a Nagyerdei Parkerdő bekerített részén, a Medgyessy-sétányon 365 napon keresztül, míg a Sziget-kék területén maximum 330 napig. Kitétel, hogy utóbbi esetében a debreceni önkormányzat a megjelölt napok 80 százalékára vállal megrendelési kötelezettséget.

 

Az érintett területek összessége 260 ezer négyzetméter.

 

A nyertes ajánlattevők feladata a működési rend fenntartása a vonatkozó önkormányzati rendeleteknek megfelelően, valamint a parkok területén folyó tevékenységek működésének elősegítése, továbbá a kapuk zárva tartási ideje alatt az illegális behatolás megelőzése. Elvégzendő még a kapuk, a szociális helyiségek nyitása és zárása, a rongálások megakadályozása, a látogatók tájékoztatása, szükséges esetén segítségnyújtás, a jogsértő események megszakítása, rendkívüli eseménykor pedig a helyszín biztosítása, hatóságok értesítése.

 

A munkáról szóló vállalkozási szerződést március 21-én írták alá.

 

FR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában