Legelőre futás

2022.04.10. 10:12

140 futó nevezett a közösségi futásra Sámsonban

Forrás: Dandé Melinda

Legelőre futás elnevezéssel közösségi futásra került sor Hajdúsámsonban a Martinkai-legelőn április 9-én a MartinkaTrail csapata szervezésében.

 

Még az eső sem vette el a 140 futó kedvét - köztük kicsik, nagyok - hogy teljesítsék a kitűzött célt. Különböző típusú futamokban lehetett indulni – a különbséget a távok adták - mint gyerekfutam, kedvcsináló, kiskör, nagykör. – Ez alkalommal Kincskeresés is szerepelt a kategóriák között, valamint Tájékozódó és Családi váltófutás is. A Legelőre Futás alapvetően nem verseny, egy jó hangulatú, közös futás – árulta el Bujdosó Tibor iskolaigazgató egyben a MartinkaTrail csapatának egyik főszervezője.

 

A táv teljesítése végén minden résztvevő egyedi érmet kapott a szervezőktől. Társszervezőként csatlakozott a programhoz az Aktív Magyarország és a Szabadidősport – eseményszervezők Országos Szövetsége. A Tündérkör Alapítvány is jelen volt a rendezvényen, akik a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Óvoda elesett gyerekeiért fogtak össze gyűjtés keretében.

 

Dandé Melinda

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában