Megszólaltak

2022.03.02. 12:33

Sidi és Soma is üzent a háború miatt

A Tankcsapda zenésze már adományt is vitt a határra.

Sidlovics Gábor a Tankcsapdából

Forrás: Tankcsapda/Facebook

Az orosz–ukrán háború kirobbanása óta egyre több közismert személy, köztük megyénkbeliek is megosztották gondolataikat a közösségi oldalaikon a helyzettel kapcsolatban. 

 

Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma, azt kéri, amivel tudunk, segítsünk a bajban levőkön! 

„Pénzzel, imával, csomaggal, önkéntes munkával, családok befogadásával. Oldjuk magunkban a háborúval kapcsolatos félelmeinket. Ez mindenkiben ott van, még abban is, aki nem tud róla. Ott van a sejtjeinkben és a tudat­alattinkban, a nagyszüleink, dédszüleink sok-sok fájdalmas tapasztalása a háború borzalmaival kapcsolatban” 

– írta a Facebook-oldalán.

 

„Egyek vagyunk. Kárpátaljai testvéreinket segítsük a bajban. Érezzék, hogy nincsenek egyedül” – osztotta meg Szebeni István műsorvezető. 

 

Sidlovics „Sidi” Gábor az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyben kitért arra, hogy a jelenlegi helyzet jól mutatja, mi is az igazi nagy gond, és hogy a mindennapi problémák egy ilyen helyzetben egyenlőek a nullával. – Teljes szívemből azt kívánom, hogy béke legyen a Földön. A humanitárius segítséget továbbra is mindennél fontosabbnak tartom. Civil emberekről beszélünk, és itt most valóban mindegy, hogy éppen milyen nemzetiségű valaki, aki háború elől menekül saját hazájából, azon segítenünk kell – fogalmazott a Naplónak a Tankcsapda gitárosa, aki a napokban járt a határon: csomagokat vitt a rászorulóknak, s fuvart ajánlott fel a menekülteknek.

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában