Helyi cég, országos program

2022.01.20. 11:54

Debreceni cég szállítja úszásra a gyerekeket az egész országban

Február elsejétől.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A debreceni Inter Tan-Ker Zrt. szállíthatja az egész országban öt éven át a gyerekeket az iskoláktól a tanuszodákig, nettó 16,7 milliárd forint keretösszeg erejéig az Úszónemzet program részeként megvalósuló, „Minden gyermek tanuljon meg úszni!” alprogram keretein belül. A nyílt, gyorsított eljárás eredményét az ajánlatkérő Magyar Úszó Szövetség tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A gyorsított eljárás indoka az, hogy a „Minden gyermek tanuljon meg úszni!” alprogram első üteme már február 1-jén elkezdődik.

A cég feladata: Magyarország teljes területén, minden megyében, különböző helyszíneken egyes oktatási intézményekből a gyermekeket el kell szállítani az adott településen lévő tan­uszodához és vissza. Azzal a kikötéssel, hogy a tanuszoda és az oktatási intézmény távolsága maximum 20 kilométer, az autóbuszok átlagos napi futása pedig mintegy 75 kilométer.

 

CH


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában