A református egyháztól

2021.12.15. 17:41

Kivetítőket kapott ajándékba a körösszegapáti iskola

Forrás: az iskola archívuma

Évekkel ezelőtt digitális kivetítőt kapott Körösszegapáti iskolája. Az új digitális tábla az órai szemléltetésnek a legújabb eszköze, nagy segítség a pedagógusoknak. A napokban eggyel több lett belőle a helyi református egyház jóvoltából. 
 

A Körösszegapáti Református Egyházközség jó kapcsolatot tart fent a településről leszármazottakkal. Közülük pedig többen segítik Körösszegapáti közösségeit és magánszemélyeket is. 
 

A Fóton élő Berekszászi Balázs vállalkozó évente két alkalommal ruhacsomagokat küld az egyháznak. Az egyház értékesíti azokat, a bevételből pedig segíti az arra rászorulókat vallási hovatartozástól függetlenül. 

 

Ebben az évben az ősszel érkezett küldemény értékesítéséből származó bevételből 6 digitális kivetítőt ajándékoztak az iskolának megfelelő tartozékokkal együtt. Így már minden tanteremben lehetőség van a digitális munkára. Az eszközöket tanórán és tanórán kívüli tevékenységek alkalmával egyaránt használhatják tanárok és tanulók egyaránt. Az eszközöket dr. Szabóné Kurucz Tímea református lelkész adta át Pintye Edit iskolavezetőnek, aki megköszönte a református közösség nagy értékű támogatását. 
 

Vmirjáncki József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában