Felhívás

2021.10.27. 08:42

Tehetséges debreceni fiatalok pályázhatnak támogatásra

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány pályázatot hirdet.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett olyan, 14–19 év közötti debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport vagy egyéb területen komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához támogatást érdemelnek. A közalapítvány egyszeri juttatásként egyéni ösztöndíjat adományoz, hozzájárulva a kimagasló teljesítmény eléréséhez.

A pályázat szempontjából tehetséges fiatalnak az tekintendő, aki a művészetben, a tudományban, az oktatásban, a technikában, a sportban vagy egyéb szakterületen rendkívüli és kimagasló tevékenységre képes, és azt eredményeivel már nyilvánvalóvá tette. Debreceni fiatal az, aki debreceni lakos, Debrecenben működő köznevelési intézmény tanulója, teljesítménye a városhoz kötődik.

Pályázni kizárólag online formában, a pályázati adatlap kitöltésével és a kötelező mellékletek feltöltésével lehet. Mindezt a [email protected] e-mail-címre kell elküldeni. A szükséges dokumentumok Debrecen városának honlapján keresztül, az ösztöndíjak-pályázatok fül alatt érhetők el. A pályázattal kapcsolatosan információ az 52/517-707 telefonszámon, továbbá a fentebb említett e-mail-címen kérhető.

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. november 5., péntek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában