rádiózás a főtéren

2021.09.10. 16:26

Bochkor Gábor szinte hazajár Debrecenbe 

Nem várt este kerekedett Bochkor Gábor látogatásából.

Fotó: TRILITE STUDIO

Nagy sikerű reggeli showműsor-turnéjának utolsó állomásaként a cívisvárosban, közönség előtt rádiózott Bochkor Gábor. A Hajdú-bihari Naplónak exkluzív interjúban számolt be a turné, és a debreceni kitérő sikeréről.

Kellemes találkozások

– Budapestet leszámítva ez a város a kedvencem. Ennek több oka is van, legfőképpen az, hogy megannyi barátom él itt, például Fejes Tomi a Tankcsapdából, aki az egyik legjobb cimborám. Sokszor járok Debrecenbe, különböző programokat szervezünk, és ilyenkor nála szoktam aludni is. Kimondottam szeretem ezt a helyet: élvezhető, kellemes, városi feelingje van, mégsem az a kifejezett embertömeg fogad – emelte ki Bochkor Gábor, aki csütörtök este egy igazi, spontán esemény résztvevője lett.

– Tomival mi napi szinten kommunikálunk, és tudta, hogy itt leszünk Debrecenben, így összeszerveztünk egy találkozót a stábbal közösen. Közben Lukács Laci is rám írt, hogy ütközünk-e? Ráadásul a tegnap reggeli, Egerben tartott műsorunk után visszamentem Pestre, hogy a saját tévé-műsorom felvételén részt vegyek, ahol ott volt Ganxsta Zolee is, mint szereplő, aki említette, hogy szintén Debrecenbe érkezik Lugosi Dani és Takács Vilkó nagyerdei fellépése miatt. Végül Dombi Tibiék, a Tankcsapda és mi egy helyi bárban ültünk le, ahova Zoli is befutott, nagyszerű estét kerekítve az egészből.

Fotó: TRILITE STUDIO

A rádiós sztár a turnéra is kitért. – Szegedtől Debrecenig öt helyszínen szerepeltünk. Úgy éreztem, ki voltak már éhezve erre az emberek. Hihetetlen szeretetet kapunk, egy-egy mondat az aláírások, fotókészítések közepette felvillanyozta a napunkat, egészen a szívig hatolt – összegezte.

Remek páros

A rádiós hangsúlyozta, az országos „vándorcirkusz” során több olyan emberrel találkozott, akik az előző állomáshelyein is részt vettek a turnékon.

– Mindig szünetekkel térek vissza a műsoraimmal, önhibámon kívül megszűnnek alólam rádiók, így most az új turné alatt is láttam régi, ismerős arcokat. Ráadásul az új hallgatóink, akiknek a neveit eddig csak üzenetekből ismertük, most végre élőben is bemutatkozhattak. Az ilyen turnéknak egyébként is a személyes találkozás az értelme, hiszen a mi arcunk maximum néhány tévéműsorból lehető ismerős, inkább a hangunk az állandó útitárs – emelte ki Bochkor Gábor, hozzátéve, társával, Lovász Lászlóval régi a kapcsolatuk, de igazán ez az első közös műsoruk, mely sikere mögött rengeteg munka áll.

Fotó: TRILITE STUDIO

– Lacival kifejezetten jól működünk együtt, azt azonban nehéz megmondani mi a kifutása egy ilyen produkcióknak. A zenekarokhoz hasonlóan, ha csapatpszichésen jól kezeljük a közös munkát, és az egókat is jó arányban tartjuk, tud működni a dolog. Azt gondolom, mi itt fejben nagyon rendben vagyunk, kiégni pedig biztosan nem fogunk a saját kreativitásunkból fakadóan, csak az összhangra kell gondosan ügyelnünk.

Fotó: TRILITE STUDIO

Lovász László szerint ritka, hogy két rádiós között ennyire klappoljanak a dolgok, főleg közönség előtt. – Sokat tettünk azért, hogy működjön a formációnk, és az ilyen turnéknál erősebb összetartó kapocs nincs. Ilyenkor egészen új oldalról ismerjük meg egymást – mondta a rádiós, aki a vírus miatt történt leállások után kifejezetten örül a visszatérésnek. – Szuper kijönni a stúdióból, és találkozni a közönséggel, mert – ahogy Gábor is fogalmazott – elképesztő mennyiségű szeretet jön felénk – emelte ki.

Fotó: TRILITE STUDIO

Lovász László a rádiózás mellett a Dumaszínházzal is újra fellépésekre jár, elmondása szerint gyakorlatilag bepótolják a járvány miatt elmaradt vidéki előadásokat. Az ottani színpadi munka pedig városunkhoz is közelebb repítette őt. – Hadházi Laci debreceni humoristával futólag ismertük egymást, eleinte nem is barátkoztunk. A Duma Aktuál óta azonban kifejezetten fontos figurává vált az életemben, imádom az élettapasztalatát, a bölcsességét, az élethez való hozzáállása, és a családja is mintaszerű számomra. Szeretünk együtt időt tölteni, kifejezetten nagy cimbiség lett a mi kapcsolatunkból. Tegnap is együtt érkeztünk Debrecenbe, mert Gyulán közösen léptünk fel. Ez a város eddig annyira nem volt rajta a térképemen, futólag jártam erre, de Laci miatt úgy érzem, ide jönni kell, mert annyit mesél a helyről – mondta.

PSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában