erre nem lehet felkészülni

2021.08.15. 15:05

Forgalommal szemben haladt egy kisbusz a debreceni elkerülőn – videóval

Az eset péntek délután történt.

Fotó: YouTube / Bp-i Autósok Közössége

Egészen elképesztő közlekedési szituációt rögzített a Bp-i Autósok Közössége egyik olvasója Debrecen közelében, a fedélzeti kamerás videón látható dátumjelzés szerint péntek délután fél hat körül. A pontos helyszínre a portál „M35-ös autóút”-ként hivatkozik, ám az a 354-es úton készült, az M35-ös autópálya és a 35-ös főút között, az utóbbi felé vezető oldalon. A felvételen az látszik, ahogy egy fehér kisbusz a kétszer két sávos út rossz oldalán halad, nagyjából ott, ahol a belső sáv elfogy, és az út egysávosra szűkül.

„Megdöbbentő, hogy sem az útburkolati felfestések, sem a terelések nem zavarták meg az ámokfutó sofőrt a cselekedetében”, szögezi le a portál, amely a felvételt készítő sofőr nekik küldött levelét is idézi.

„Dudáltam villogtam neki de csak intett egyet. A hátam mögött kb 8-10 kocsi jött külső-belső sávban, nem tudom mi lett a vége a dolognak, mivel én voltam pont az első, ahogy felhajtott szembe az útra…”

– írta a szabályosan közlekedő autós. A portál szerint az esetről a rendőrség is értesült.

A pontos helyszín a Google Street View-n:

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/hajmereszto-elozest-vettek-videora-a-35-os-fouton-5544212/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában