hétemeletes lesz

2021.07.19. 09:33

Hotel épül a Darabos utcán

Újabb jelentős szállodaprojektben tettek fontos lépéseket. Az A-Híd Építő Zrt. lesz a Debrecenben megvalósítandó négycsillagos szálloda tervező-kivitelezője 4,82 milliárd forintért.

A leendő létesítmény látványterve | Fotó: tetrecen-archív

A Darabos utcai, 101 szobás hotel beruházója a fővárosi tetrecen Kft. (így, kisbetűvel), melynek képviselői július 13-án aláírták a céggel a vállalkozási szerződést. A belvárosi szállodaprojektről írtunk már korábban, s eszerint az A-Hídnak 36 hónapja van a munkára. A szálloda egy 837 négyzetméteres telken fog felépülni 7 emelet magasságban, összesen 4800 négyzetméteren.

A leendő létesítmény látványterve | Fotó: tetrecen-archív

A projektre még az a Hunép Zrt. adott – 5,12 milliárdos – árajánlatot, mely a Bajcsy-Zsilinszky utcában már javában épülő, szintén négycsillagos szállodát építtető Szinorg Csoport tagvállalata. A beruházó tetrecen korábban bruttó 3,65 milliárd forintot nyert a Kisfaludy-programban a debreceni szállodaépítésre.

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában