jegyzet

2021.07.30. 16:32

Állandó dilemma

Kollégium vagy albérlet? – az örök kérdések egyike azon egyetemisták körében, akik a középiskolát követően el szeretnének költözni a családi fészekből. Mindkét alternatíva mellett érvek és ellenérvek sorakoznak, ám egyvalami biztosan közös bennük: az új élmények szerzése! Érettségi után a fiatalok – akik továbbtanulnak – elképzelik, hogy milyen is lesz majd egy új környezetben élni, egyáltalán be tudnak-e illeszkedni, lesznek-e barátaik, ergo tele vannak kérdésekkel, amelyekre rövid időn belül válaszokat is kapnak.

Az otthonukat elhagyó fiatalokra egy új, izgalmakkal teli élet vár. Megtanulnak a saját lábukon megállni, teljesen más szemszögből fogják látni a világot. Akadnak majd álmatlan éjszakák, reggelig nyúló beszélgetések, megoldásra váró problémák és viták, amelyek később szép emlékek lesznek, ugyanis az egyetemi évek egy életen át végigkísérnek.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/beindult-a-harc-a-debreceni-alberletekert-nyolcvanezer-alatt-mar-nincs-kiado-lakas-5506307/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában