Összefoglaló

2021.06.08. 09:16

Elektromos vezeték égett egy társasházban Debrecenben

Húsz embernek kellett elhagynia az otthonát.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Elektromos vezeték égett egy társasház földszintjén június 7-én Debrecenben, a Kassai úton. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik az épületet átvizsgálták, majd átszellőztették. Húsz embernek a beavatkozás idejére, ideiglenesen el kellett hagynia otthonát. Személyi sérülés nem történt – tudatta a katasztrófavédelem.

Árokba csúszott egy személygépkocsi június 7-én késő este Kaba és Püspökladány között. A helyszínre a püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tizenhárom személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tájékoztatott a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában