Hálát adtak

2021.05.03. 10:40

Virággal és dallal is köszöntötték édesanyjukat a sztárok

A hírességek a közösségi oldalukon is megosztották anyák napi gondolataikat.

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

Volt, aki szóban, volt, aki dalban, és akadt, aki egy szál virágban találta meg a tökéletes üzenetet. Sári Évi fotós köszönőkártyával, Dobó Ági egy szál különleges rózsával köszöntött, Cserpes Laura és Nagy Bogi pedig egy-egy fényképet osztott meg, amelyen szeretett édesanyjuk társaságában szerepelnek.

Ki-ki a megfelelő szavakat is kereste a köszöntéshez.

– Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent. Hogy valamit teremtettél a semmiből. Hogy üres zsebekből is képes voltál adni. Hogy szerettél bennünket, mikor nem volt bennünk semmi szeretetre méltó. Köszönöm, hogy a lehetetlent is megoldottad egyetlen mosolyoddal! – Megyeri Csilla többek között ezekben a sorokban találta meg az illő szavakat.

Dánielfy Gergő pedig dallal mondott hálát. – Mikor rosszul voltam, mikor boldog voltam, mikor még nem tudtam, hogy ki vagyok és mit akarok, Te tudtad és mellettem voltál! Köszönöm, hogy velem vagy! Most én vagyok veled, bármi is történjen! – írta a debreceni zenész, és a bejegyzésében a Ne aggódj, anya! című dalának akusztikus felvételét is megosztotta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában