közös célokért dolgoznak

2021.05.30. 12:20

Több új fejlesztés is előkészítési fázisban van Folyáson

A belterületi utak további felújítása is fontos prioritás az önkormányzat számára.

Fotó: Magyar Sándor-archív

A Naplóhoz eljutott információ szerint a folyási önkormányzat pályázatot nyújtott be a helyi ravatalozófelújítás céljából, de megkeresésünkre még konkrét válasz nem érkezett: az elbírálása heteken belül megtörténik. – A belterületi utak további felújítása is fontos prioritás az önkormányzat számára, ezért a Belügyminisztérium által kiírt utak felújítását célzó támogatásra is nyújtottunk be kérelmet – ezzel a pályázattal közel négyszáz méter szakaszon tudnánk elvégezni a megsüllyedt útalap javítását és új aszfaltréteggel való burkolását. Kedvező elbírálás esetén a munkálatok akár már a jövő év elején is elkezdődhetnek – mondta lapunknak Magyar Sándor polgármester.

– Úgy érzem, hogy ezek a fejlesztések egy ilyen kistelepülés életében hatalmas jelentőséggel bírnak. Az elmúlt egy évtizedben sikerült számottevő változásokat elérni Folyáson. Mára elmondhatjuk, hogy bár a megye egyik legkisebb települése, mégis minden feltétel adott ahhoz, hogy a különböző korosztályok számára megfelelő körülményeket biztosítsunk, s akár a fiatal családoknak is vonzó lehessen a település. Az eddig megvalósult célok mellett több új fejlesztés előkészítése is zajlik. A munkámban a képviselő-testület tagjai teljes mértékben segítenek és támogatnak, hiszen mindannyian tudjuk, hogy csak teljes egyetértésben tudjuk elérni a céljainkat – hangsúlyozta.

NE

Borítókép: adottak a kültéri sportolási lehetőségek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában