videóval

2021.05.14. 15:22

„A mi Civaquánk” ötletpályázat: központban a környezetvédelem és az egészséges életmód

Egy boldogabb és zöldebb jövő érdekében várják az ötleteket.

20210510 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Civaqua-program, projekt biztosítja a cívisvárosi Tócó vízfolyás vízpótlását a Keleti-főcsatornából, továbbá hozzájárul a vizes élőhelyek kialakításához és helyreállításához.

Fotó: Napló-archív

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, idén elindul a Civaqua-program, amely biztosítja a cívisvárosi Tócó vízfolyás vízpótlását a Keleti-főcsatornából, továbbá hozzájárul a vizes élőhelyek kialakításához és helyreállításához.

Ezzel kapcsolatban Debrecen Város és a zöld munkacsoport a Future of Debrecen mozgalom keretében„A mi Civaquánk” elnevezéssel kihirdetett egy ötletpályázatot is, mivel szeretnének a helyi lakosok frissességére, ötletességére támaszkodni, bevonni őket a tervezési folyamatba. A részletekről Debrecen közösségi oldalán egy informatív, kedvcsináló videót is közzétettek, amelyben Debrecen neves és elismert sportolói, kulturális és közéleti szereplői mondják el mindazt, amit a jelentkezésről tudni kell.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/elindul-a-civaqua-program-kozos-gondolkodasra-invitaljak-a-debrecenieket-5246836/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában