az Ady parkban már megy

2021.04.14. 13:05

Kezdődik a debreceni szökőkútszezon

A város napján, április 11-én korzózók a fellobogózott Piac utcáról letérve, az Ady parkban azt is örömmel tapasztalhatták, hogy immár működik a gimnázium előtti szökőkút.

Robi a Jeges és Szofi nevű kutyákkal az Ady parkban | Fotó: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE

A hatalmas hóförgetegekről is emlékezetes héten nem tűnt valószínűnek az, hogy vasárnap tavaszi időben lehet részünk, így emiatt kétszeresen is öröm a Csokonai Színház mögötti csobogó vizének újbóli csörgedezése. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy az emberek szívesen álltak meg a látványosságnál, és többen a környező padokon pihentek meg beszélgetni, fagy­laltozni, és közben élvezni a vizes sugarak táncát.

Robi a Jeges és Szofi nevű kutyákkal az Ady parkban | Fotó: Kiss Annamarie

A szökőkutak kedvelői a tavasz kibontakozásával hamarosan további létesítményekben gyönyörködhetnek. Ilyenkor szokták beüzemelni ugyanis a fő nevezetességeket is, köztük a Kossuth téri és a Piac utcai kompozíciókat, valamint természetesen a legpompásabb alkotást, az Egyetem téri díszpark duplamedencés, zuhatagos szökőkútját.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában